• Πασσαλιδη 70 - Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ

Χρωματίστε με μια πρωτότυπη πινελιά το σπουδαιότερο χορό της ζωής σας! Για να έχετε άλλον ένα λόγο που θα σας μείνει αξέχαστη αυτή η ημέρα.
Φιγούρες από ένα κλασσικό tango ή ένα αέρινο waltz;   Μήπως κάτι πιο γρήγορο, όπως ένα mambo;
Ή ίσως ένα διαχρονικό rock n' roll;Η επιλογή δική σας, η καθοδήγηση δική μας...... Το μόνο που χρειάζεται είναι η καλή σας διάθεση, λίγος χρόνος και το αγαπημένο σας τραγούδι!
Μην το αφήσετε όμως για την τελευταία στιγμή! Αποφασίστε το τουλάχιστον 3 με 4 μήνες νωρίτερα.

 

Γιατί να τις επιλέξω;

Οι χορογραφίες γάμου είναι έτσι δομημένες, ώστε σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα να μπορεί  να τις αφομοιώσει το ζευγάρι. Βήματα εύκολα και θεαματικά, που όχι μόνο θα ξαφνιάσουν ευχάριστα τους καλεσμένους σας, αλλά και θα σας βοηθήσουν να αποβάλετε το άγχος και την κούραση των ημερών.

Οι φιγούρες είναι απλές, αλλά εντυπωσιακές και δεν δυσκολεύουν ούτε τη νύφη, που συνήθως φορά μακρύ βαρύ νυφικό και ψηλοτάκουνες γόβες, ούτε το γαμπρό, αλλά -το βασικότερο- ούτε και τη μεταξύ τους σωστή χορευτική επικοινωνία. Ο δάσκαλος που αναλαμβάνει την χορογραφία γάμου, λαμβάνει υπόψη του τη χρονική πίεση, αλλά και το άγχος που έχει το ζευγάρι, τη δυσκολία να εκτεθούν χορευτικά στον κόσμο, το χώρο που θα χορέψουν, ακόμα και το υλικό του δαπέδου, προκειμένου να τους διευκολύνει, ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αυτή την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής τους.

Επομένως, οι χορογραφίες γάμου αφορούν όλους όσους έχουν αποφασίσει να κάνουν το μεγάλο αυτό βήμα στη ζωή τους! Μην ανησυχείτε, δεν είναι απαραίτητο να έχετε κάνει χορό στο παρελθόν

Ελάτε στην σχολη χορού DANCE SOUL και με μόλις 8-10 μαθήματα θα μάθετε μια εκπληκτική χορογραφία σε όποιον χορό εσείς επιθυμείτε! Κλείστε ραντεβού στο τηλεφωνο της σχολής άμεσα. Σας περιμενουμε!

Last modified on Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2018 18:36
Share Post

Η ιδέα μας είναι να φτιάξουμε έναν όμορφο και κατάλληλο χώρο, όπου να παρέχουμε στους μαθητές της σχολής κατάλληλη τεχνική και καλλιτεχνική χορευτική εκπαίδευση, ώστε να γίνουν ικανοί χορευτές, είτε σε κοινωνικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους, οι οποίοι αγαπούν τον χορό και θέλουν να ακολουθήσουν το όνειρο τους, να έχουν μια σωστή ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε πολύ προσιτές τιμές.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όνομα(*)
Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Email(*)
Παρακαλούμε εισάγετε email.

Θέμα(*)
Παρακαλούμε εισάγετε θέμα.

Μήνυμα(*)
Παρακαλούμε εισάγετε μήνυμα.

Invalid Input

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣDouble Down
  • Map Marker

    Ι. Πασαλίδη 70 / Καλαμαριά / Θεσσαλονίκη

  • Email

    info@dancesoul.gr

  • Τηλέφωνο

    +30231 0455 095