• Πασσαλιδη 70 - Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Νεα υπεροχη, χορευτική σεζόν ξεκινάει στην σχολη χορου DANCE SOUL! Μετα απο μια καταπληκτική περσινή χρονια οπου μας αγαπήσατε τοσο πολυ και καταφέραμε να φτιάξουμε την πιο όμορφη παρέα μαθητών-δασκάλων & φίλων, φετος συνεχίζουμε στο ίδιο κλίμα με ακομα πιο πολυ όρεξη, με τρελο ενθουσιασμό, δυναμικά,με περισσότερα τμηματα,περισσότερους χορούς, με τους παλιούς αγαπημένους instructors αλλα και νέους που θα υποδεχτούμε με ολη μας την καρδια!

Σας περιμενουμε για να κανουμε τις ζωές μας πολυ πιο χαρούμενες μέσω του πιο διασκεδαστικού τρόπου εκγύμνασης,ψυχαγωγίας και ψυχοθεραπείας! Τον ΧΟΡΟ! Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει! Πασσαλιδη 70 πρώτος όροφος.

Last modified on Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2018 17:42
Share Post

Η ιδέα μας είναι να φτιάξουμε έναν όμορφο και κατάλληλο χώρο, όπου να παρέχουμε στους μαθητές της σχολής κατάλληλη τεχνική και καλλιτεχνική χορευτική εκπαίδευση, ώστε να γίνουν ικανοί χορευτές, είτε σε κοινωνικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους, οι οποίοι αγαπούν τον χορό και θέλουν να ακολουθήσουν το όνειρο τους, να έχουν μια σωστή ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε πολύ προσιτές τιμές.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όνομα(*)
Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Email(*)
Παρακαλούμε εισάγετε email.

Θέμα(*)
Παρακαλούμε εισάγετε θέμα.

Μήνυμα(*)
Παρακαλούμε εισάγετε μήνυμα.

Invalid Input

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣDouble Down
  • Map Marker

    Ι. Πασαλίδη 70 / Καλαμαριά / Θεσσαλονίκη

  • Email

    info@dancesoul.gr

  • Τηλέφωνο

    +30231 0455 095