• Πασσαλιδη 70 - Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

 • Προγράμματα για γαμήλιες και άλλες εκδηλώσεις

  Προγράμματα για γαμήλιες και άλλες εκδηλώσεις

  Μια χορογραφία για το γάμο ή την επέτειό σας, ειδικά σχεδιασμένη πάνω σας και στο μουσικό κομμάτι της επιλογής σας είναι μια επένδυση ζωής. Επίσης, μπορούμε να σας παρέχουμε με τους επαγγελματίες χορευτές/καθηγητές μας, χορευτική ψυχαγωγία στις κοινωνικές σας εκδηλώσεις.

 • POLE DANCING POLE FITNESS KAI POLE ACROBAT

  POLE DANCING POLE FITNESS KAI POLE ACROBAT

  Pole dance -Pole fitness-Pole Acrobat

  Τo pole dancing ή αλλιώς ο χορός σε στύλο και η δημοφιλία που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια, έχοντας κατακτήσει φανατικές οπαδούς, έχει καταφέρει να καταρρίψει από μόνο του, το στερεότυπο που λέει ότι ισοδυναμεί με τον αισθησιακό χορό ή το στριπτίζ.


  Το pole dancing είναι η νέα μόδα στη γυμναστική, η οποία κερδίζει συνεχώς έδαφος σε παγκόσμιο, εγχώριο αλλά και τοπικό επίπεδο, και όχι τυχαία καθώς συνδυάζει την ακροβατική γυμναστική σε στύλο, με όλα τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει σε επίπεδο εκγύμνασης, με την ψυχαγωγία αλλά και τη δυνατότητα έκφρασης του χορού.

  Πέραν των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων που μπορεί να έχει για τη σωματική ευεξία και υγεία όσων το επιλέγουν όμως, το pole dancing έχει να προσφέρει πολλά για και για τη ψυχική ευεξία του ασκούμενου, προσφέροντας μια απελευθερωμένη έκφραση της ιδιοσυγκρασίας του ατόμου, ενισχύει την αυτοπεποίθηση, την σεξουαλικότητα, ακόμα και τον αυτοσεβασμό καθώς πρόκειται για ένα άθλημα, που σε καλεί να ανακαλύψει και να ξεπεράσεις τα όρια σου.

  Το «παρεξηγημένο» αυτό άθλημα, όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όποιος το δοκιμάσει, δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής του. Η «παρεξήγηση» δε, δεν περιορίζεται μόνο στη φύση του αθλήματος και στα όσα μπορεί να προσφέρει, αλλά και στο ποιους απευθύνεται.

Βαθμός Δυσκολίας

 • 80

  Δύναμη

 • 90

  Αντοχή

 • 85

  Ευλυγισία

Κάντε το πρώτο σας δοκιμαστικό μάθημα δωρεάν

Η ιδέα μας είναι να φτιάξουμε έναν όμορφο και κατάλληλο χώρο, όπου να παρέχουμε στους μαθητές της σχολής κατάλληλη τεχνική και καλλιτεχνική χορευτική εκπαίδευση, ώστε να γίνουν ικανοί χορευτές, είτε σε κοινωνικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους, οι οποίοι αγαπούν τον χορό και θέλουν να ακολουθήσουν το όνειρο τους, να έχουν μια σωστή ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε πολύ προσιτές τιμές.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όνομα(*)
Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Email(*)
Παρακαλούμε εισάγετε email.

Θέμα(*)
Παρακαλούμε εισάγετε θέμα.

Μήνυμα(*)
Παρακαλούμε εισάγετε μήνυμα.

Invalid Input

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣDouble Down
 • Map Marker

  Ι. Πασαλίδη 70 / Καλαμαριά / Θεσσαλονίκη

 • Email

  info@dancesoul.gr

 • Τηλέφωνο

  +30231 0455 095